• 0 Items - 0,00
    • No hay productos en el carrito

comic

El tresor d’en Lucio (català)

19,00

Todos los suscriptores de la revista El Salto, tienen un descuento en este libro. Solicítalo, antes de hacer el pedido, en: pedidos@elsaltodiario.com

Més que un amant de belles teories, Lucio Urtubia és un home d’acció. La seva vida ha estat una lluita constant i, en contra del que es pensen alguns, aquest és el patrimoni que ens deixa, el tresor d’en Lucio. En Belatz hi ha parlat llargament sobre les anècdotes que ha explicat tantes vegades, per poder reflectir amb precisió en imatges les accions, els llocs, les persones, els succeïts i les atmosferes.

Així, doncs, convertit en el seu biògraf oficial, l’il·lustrador pamplonès ens explica, per primer cop en català, les aventures que coneixíem i també altres anècdotes que no coneixíem: la infantesa a Cascante, les primeres expropiacions de bancs, els tripijocs per despistar la policia, històries de família, la negociació amb Citibank, les travesses de frontera… En aquestes pàgines plenes d’acció, en Lucio ens ho explica tot, o gairebé tot. I és que, com diu aquest anarquista indomable, “el

revolucionari que no fa res no és res més que un capellà”.

Editorial: Tigre de Paper
Autor: Belatz
Pàgines: 144
PVP: 19€                          Subscriptors: 17€

Verdad

22,50

Un personaje inolvidable que habla directamente a “quien no quiere creer que todo sea en vano”.

Una mujer en los años de la Guerra Civil española y su lucha personal en busca de justicia y libertad. El eco de la comuna libertaria de Monte Verità donde vivieron escritores, escultores, arquitectos, bailarines, pintores, poetas y políticos. Entre ellos Otto Gross, Rudolf Von Laban, Erich Müsam, Gustav Gräser, Hermann Hesse.

Libro Grand Prix Artemisia (en Francia), en 2018.

Editorial: Liana Editorial
Autoría: Lorena Cannotiere
Páginas: 160
PVP 23 €   Libro + bolso “Porque la Utopía es necesaria”
PVP 21 €  Promoción suscriptoras: libro + bolso “Porque la Utopía es necesaria” + envío gratuito

Puedes solicitar este libro escribiendo a pedidos@elsaltodiario.com

Montserrat Roig (català)

12,50

 

Montserrat Roig va ser una dona lliure que va canviar el nostre país enfrontant-se a moltes dificultats per poder escriure el seu propi futur. I així ho va fer! En aquesta història coneixerem la vida d’una escriptora i periodista amb una passió immensa per fer realitat els seus somnis. Ah! I has de saber que tindràs un company de viatge molt especial.

Editorial: Tigre de Paper / Col·lecció: Els Petits Tigres

Autor: Uriol Gilibets     Ilustrador: David Agrio
Pàgines: 32       PVP: 12,50€