• 0 Items - 0,00
    • No hay productos en el carrito

deporte

Una història popular del futbol (català)

20,00

 

D’Anglaterra a Palestina, d’Alemanya a Mèxic, del Brasil a Egipte, de França a Sud-àfrica, aquest llibre explica una altra història del futbol, des dels seus orígens fins als nostres dies.  El futbol no es limita al futbol negoci: des de fa més d’un segle ha estat un instrument d’emancipació potent per als obrers, les feministes, els militants anticolonialistes, els joves dels barris populars i els contestataris del món sencer.

 

L’autor ressegueix el destí d’aquelles i aquells que, practicant aquest esport popular dia a dia, com a professionals o com a aficionats, han estat durant massa temps eclipsats pels equips estrella i per les llegendes daurades. Anant a contracorrent dels clixés sobre els seguidors de futbol, també explica la sorprenent història de les contracultures futbolístiques nascudes després de la Segona Guerra Mundial, des dels hooligans anglesos fins als ultres que han tingut un paper central en la Primavera Àrab de 2011. Proposant una història «des de baix», intentant donar la paraula a tots els protagonistes d’aquesta epopeia, Mickaël Correia recorda que el futbol és també generós i subversiu.

 

Editorial: Tigre de Paper

Autor: Mickaël Correia

Pàgines: 504       PVP: 20 €

Cuaderno para runners de ciudad

13,00

¿Qué tipo de zapatillas me pongo para correr? ¿Estiro antes o después del entrenamiento? ¿Puedo salir de cañas si mañana tengo una carrera? Deja de hacerte preguntas, si estás pensando en empezar a correr o ya eres runner pero te gustaría saber más, este cuaderno será tu compañero inseparable en tu carrera hacia la meta. Con las aportaciones de estrellas del running como Martín Fiz y María Vasco, este libro ilustrado te ofrece toda la información necesaria para alcanzar tus objetivos: qué comer, cómo prevenir lesiones, qué material utilizar o el entrenamiento adecuado si estás preparando una carrera.

Por si no fuera suficiente, también encontrarás:

·Los consejos para superarte y no perder la motivación de la psicóloga deportiva Patricia Ramírez.
·Monodosis culturales para saber más sobre este deporte.
·Páginas personalizables para anotar tus progresos.

Editorial: Continta me tienes
Autoría: Malu Barnuevo y Moisés Andrade
Páginas: 120